jueves, 1 de noviembre de 2012

Una derrota amb bon sabor

L'última derrota del sènior vinarossenc ens mostra la seva millor faceta i l'aproxima cap a la primera victòria

El passat dimecres el Vinaròs sènior es va enfrontar al CB Benicàssim en un partit intens i igualat que es va decidir en els últims 10 minuts. Degut al gran potencial de la plantilla rival i les importants baixes de Carlos Escura i Marc Martorell, l'equip es va mostrar insegur en els  primers minuts de l'encontre, cosa que va permetre als locals aconseguir una ventatja de 5 gols ràpidament.
No obstant això, els vinarossencs no van tardar en reaccionar i, amb un estil de joc ràpid i contundent i recolzats per dos llançadors excepcionals com van ser Alex Guimerà i Eddy Córdoba, van aconseguir retallar distàncies per a arribar al descans amb una diferència de 2 gols per sota en el marcador.

Sortint amb força a la segona meitat, el Vinaròs va aconseguir situar-se per davant en l'electrònic. Tant va ser així que el Benicàssim, màxim aspirant a guanyar la lliga, es va veure en la necessitat de jugar al màxim de les seves possibilitats per a aconseguir endur-se els dos punts amb un resultat final de 36- 30.

Cal destacar el joc dels vinarossencs que,felicitats tant pels jugadors contràris com pels assistens al partit,  sembla que es van adaptant a la nova categoria i que cada cop mostren un joc més efectiu.