domingo, 4 de noviembre de 2012

Jornada quasi redona: victòria de la base, derrota del primer equip

Mentre que el juvenil encadena la seva quarta victòria consecutiva, el sènior perd amb polèmica

JUVENIL
CB Vinaròs 32- BM Almassora 24

Xavi Fernández, porter juvenil

Tot i la incertesa dels primers minuts contra el Betxí de la setmana passada, aquesta, els locals van sortir a guanyar des del primer segon. Amb una defensa soberbia i un contraatac letal, l'equip va aconseguir plantar-se al minut 10 amb una diferència de 9 gols i només un gol encaixat, arribant al descans amb un resultat de 18-10.

A la segona part, l'equip vinarossenc va continuar en la mateixa dinàmica golejadora, permetent així, al seu entrenador Marc Martorell, fer rotacions i donar minuts als jugadors més joves per que s'adapten tant a l'equip com a la categoria. La resposta d'aquests va ser positiva, mantenint el nivell de l'equip fins al final del partit. El resultat final de l'encontre va ser de 32-24, el que els permet continuar encapçalant el campionat de lliga una setmana més.

Cal destacar l'actuació del jove porter Xavi Fernández, qui va fer vibrar el públic assistent amb les seves grans intervencions.

SÈNIOR
CB Vinaròs 24 - BM Castelló 25

Equip sènior rebent instruccions del seu entrenador "Tremendo"

El Vinaròs va perdre a l'últim minut un partit lluitat de poder a poder contra un fort Castelló. La defensa inicial plantejada pels castellonencs (una defensa 3-3 molt intensa) va sobtar els locals que es van veure sense espais per desplegar el seu joc. D'aquesta manera el Castelló prompte va aconseguir una diferència de 3 gols sobre el rival, sent aquesta la màxima diferència que es va produir al llarg del partit. Un cop adaptat a aquesta defensa, el Vinaròs va aconseguir apropar-se en el marcador fins arribar al descans amb un empat a 11.

La segona part, no menys intensa, va seguir amb el mateix guió de la primera: defenses intenses i joc ràpid. En aquesta meitat, el Vinaròs es va trobar més còmode, arribant a situar-se per davant en el marcador en diverses ocasions. No obstant, els últims minuts van passar factura als nostres joves, el cansament (derivat de una curta plantilla) i algunes decisions arbitrals van portar a la derrota per un gol a l'últim minut l'equip local.

Per altra banda, el cadet masculí també es mostra intractable, aconseguint la seva segona victòria consecutiva. En aquest cas, els de M. Ángel Grau, es van inposar al BM Almassora amb un resultat de 15-32, amb una actuació estel·lar del seu porter.