lunes, 19 de noviembre de 2012

Remuntada del Vinaròs

L'equip juvenil va demostrar el passat dissabte que també sap patir i reaccionar a un partit en condicions adverses

L'equip agraïnt el suport del públic

AH Onda 29- CB Vinaròs 31

Des del primer moment es va notar que el Vinaròs no arribava al pavelló municipal d'Onda en les condicions de concentració adequades per a afrontar el partit que els esperava. Confiats pel resultat que els vinarossencs van aconseguir contra l'Onda a la primera volta i, juntament amb les ganes i la motivació demostrades per l'equip local, els nostres es van trobar en un resultat molt advers a la mitja part de l'encontre, 18-13.

A la segona part, esperonats pel seu entrenador, Marc Martorell, els jugadors van canviar la seva actitud i, fidels al seu estil, van aconseguir retallar distàncies en el marcador arribant als últims minuts amb un resultat molt igualat. Al final del partit, la garra demostrada per jugadors com Martín Redó, van donar un últim impuls a l'equip per a aconseguir així, la victòria que els permetia endur-se els dos punts del partit cap a terres vinarossenques.

Cal destacar la capacitat de l'equip d'afrontar-se a una situació complicada i resoldre-la satisfactòriament.