sábado, 17 de noviembre de 2012

Gabri Martorell: "És una gran responsabilitat i a la vegada un honor ser el capità d'aquest equip"

Demà el juvenil comença la segona volta de la lliga enfrontant-se a l'A.H.Onda. Per la prèvia d'aquest partit, entrevistem a Gabri Martorell.

Gabri Martorell
Anna Barceló
P: Què significa per a tu ser el capità de l'equip?
R: És una gran responsabilitat i a la vegada un honor ser el capità d'aquest equip. Ser el capità del equip és ser la veu de l'entrenador dins del camp i la màxima responsabilitat dels jugadors dins l'equip ja que tots ells confien en mi i per aixó intento donar-los el màxim suport i motivació per què surtiguen al camp a guanyar tots els partits.

P: Ets uns dels màxims golejadors de l'equip, és per a tu una responsabilitat?
R: De moment no està sent una responsabilitat, ja que els gols surten gràcies a tot el joc de l'equip i no només gràcies a mi.

P: Com portes el fet de jugar tants minuts tant al juvenil com al sènior? Pot afectar al teu rendiment?
R: Bé, de moment bé. És una cosa que ja sabia des del principi de la temporada i per aquesta raó em vaig preparar bé en l'apartat físic a la pretemporada, així que no, no hauria d'afectar al meu rendiment.

P: Veus l'equip capacitat per mantindre la primera posició i guanyar la lliga?
R: Si, crec que som els màxims aspirants a guanyar-la ja que aquest any tenim un gran equip, no obstant, no ens hem de confiar.

P: Què trobes dels encreuaments amb els equips de València per a aconseguir l'ascens, els veus assequibles?
R: Els equips de València sempre tenen bon nivell per això crec que seran bons encreuaments i ens ho ficaran difícil per a aconseguir l'ascens.

P: Centrant-nos ara en el partit de demà, creus que l'onda us ho ficarà més dificl que al partit que van disputar a la primera volta?
R: Segur que serà més dificil, ja que juguem a casa seva i ens ficaran més pressió, però si juguem bé no hauria d'haver problemes per superar-los.

P: T'atreveixes a fer un pronòstic ?
R: Victòria del Vinaròs de 5 o 10 gols.

No hay comentarios:

Publicar un comentario