Base

El Vinaròs s'endú el derby

Cbm Vinaròs 32 - CH Benicarló 24

El passat dilluns es va disputar al pavelló municipal de Vinaròs el derdy d'handbol cadet. L'equip Vinarossenc, que sortia amb un equip titular poc habitual, va tindre el partit sota control desde el minut 1 gràcies a una sòlida defensa i a un atac ràpid i continu. Aquest control del partit va permetre l'entrenador del Vinaròs fer canvis en les seves files i donar una oportunitat a dos debutants: Quim Sanz i Jordi Grau.

Empat dels vinarossencs a casa

CBm Vinaròs 28- Castelló B 28

Eric Valero, porter cadet
El passar dissabte el cadet de Vinaròs va aconseguir un important punt contra un gran rival com és el Castelló B. L'equip llangostiner va començar molt fort en atac, aconseguint posar-se per davant en el marcador en els primers minuts. No obstant els castellonencs va saber reaccionar, arribant a posar-se 20-25 a favor. Encara que les coses semblablen difícils pels vinarossencs, aquests van fer un últim esforç i, demostrant el seu caràcter i treballant molt bé en defensa, van aconseguir empatar el partit. Va destacar l'actuació del porter Eric Valero, les paredes del qual van ser fonamentals per no caure en la derrota.

Estrepitosa derrota del cadet a Almassora
calentament cadet
Almassora BM 38- 10 CBm Vinaròs

Contundent la victòria de l'Almassora davant el líder de la taula de la fase rànking, el Vinaròs. Una fèrria defensa dels almassorins feia nul tot intent d'atac per part del Vinaròs. Per la seva part, l'atac local anotava amb facilitat, augmentat així la diferència respecte els joves vinarossencs.

Els cadets del CBm Vinaròs s'enfontraven al segon classificat amb pocs jugadors a la plantilla, molts, lesionats. D'aquesta manera, els llangostiners partien a Almassora amb tan sols 7 jugadors. Això va provocar canvis en l'alineació de l'equip dirigit per Miguel Àngel Grau, com per exemple, el canvi posicional de l'habitual pivot Alex Sanz, que es va haver d'adaptar a la posició de lateral dret.

No obstant, el CBm Vinaròs es va fer valer del seu caràcter a falta de jugadors importants com Dani Antequera i Josep Delhom, entre altres.

El pròxim partit del cadet serà el proper diumenge a les 11.00h al pavelló poliesportiu de Vinaròs contra el Betxí.

El cadet comença la fase rànking amb una victòria

Castelló B 29 - CBM Vinaròs 32

El pasat dissabe el cadet del CBM Vinaròs va jugar a Castelló el primer partit del "Rànking Nord". En aquest, trobem tots els equips d'handbol de la província excepte el Vila-Real, de manera que el CBM Vinaròs lluita per la primera posició.

El partit, que es va disputar contra el Castelló B, va començar amb greus errades defensives i moltes faltes en atac, encara que amb el pas dels minuts, la situació dels vinarossencs anava millorant.

A la segona part, el Vinaròs va sortir amb les piles carregades. Els joves cadets es van situar fins 7 gols per davant en el marcador. Així, amb aquest resultat momentani, l'entrenador cadet, M. Angel Grau, va apostar pels menys habituals i per canviar, en alguns sentits, el sistema de jocde l'equip. D'aquesta manera, tot i que el Castelló B va ser capaç de reduir distàncies, el Vinaròs va acabar guanyant el partit amb un resultat final de 29-32.

El cadet del CBM Vinaròs jugarà el seu pròxim partit el divendres a les 18.30h contra l'Almassora al pavelló poliesportiu de Vinaròs.

Us esperem!

Gran victòria del cadet a Benicarló

C.H Benicarló 13-Club Balonmano Vinaròs 50

El passat dissabte es va disputar a Benicarló el derby comarcal de la categoria cadet. Tot i que el partit va començar amb una defensa fluixa del Vinaròs, l’equip es va adaptar ràpidament a les característiques de l’encontre aconseguint arribar al descans per davant en el marcador.

Pel que fa a la segona part, el Vinaròs, que va sortir amb força del vestidor va aconseguir augmentar distàncies i controlar el partit. Cal destacar l’esforç del central Sergi Pérez així com la de Toni Fariñas, els quals amb molèsties físiques van fer un gran partit.

Jornada intensa del cadet

Club Balonmano Vinaròs 35-Handbol Almassora 22

El dissabte l’equip cadet va jugar un partit molt important per classificar-se matemàticament per la següent fase. El partit va anar bé pel conjunt local ja que l’Almassora no es va sentir prou còmode en la pista com per fer un bon partit.

CB Vinaròs 30- Bm Castelló B 28

El diumenge a les 11:30h es va disputar el segon partit dels cadets del cap de setmana. Tot i que el Castelló va afrontar els primers minuts amb una molt bona defensa el Vinaròs va saber posar-se per davant i controlar el partit.
Bon Nadal!

El cadet cau davant del Vila-Real

Handbol Vila-real 28-Club Balonmano Vinaròs 22

El passat dissabte el cadet es va desplaçar a Vila-Real per enfontar-se al primer classificat en un partit en que es disptava la primera posició de la Lliga Preferent Cadet. El partit va començar amb un Vinaròs adormit i amb moltes pèrdues de pilota que, juntament amb l’encert de l’equip local va fer que el resultat al descans sigués de 15 -9.

A la segona part, el Vinaròs va apretar més en defensa i va aconseguir reduir l’avantatge fins posar-se dos gols per sota. No obstant, el Vila-Real va agafar forces, sobretot en els contraatacs, i va aconseguir remuntar el partit i distanciar-se de manera definitiva fins arribar al 28-22 final.

Aquesta setmana l’equip cadet disputa 2 partits molt importants front l’Almassora el dissabte i el Castelló B el diumenge.

Partit  extrany

U.E Betxí 25- CBM Vinaròs 29

El Vinaròs va surtir a la pista de Betxí amb força, cosa que els va permetre ficar-se amb una avantatge de 0-5 en els primers minuts. No obstant, els de Miguel Ángel Grau es van confiar i van permetre que l’equip local donés la volta al marcador arribant al descans amb una diferència de 3 gols per sota per als vinarossencs.
A la segona part el Vinaròs va mostrar molta més eficàcia en atac i, encara que en defensa es van mantindre les mateixes errades, va aconseguir remuntar un partit en què el Betxí mai va baixar els braços.

Aquesta setmana els cadets descansen però no deixaran d’entrenar pensant en el difícil partit que els espera contra el Vila-Real

P: Com vas començar a jugar a handbol?
R: Doncs vaig veure que els meus cosins sempre jugaven i que els agradava molt. Llavors el meu oncle em va dir q ho provés, em va agradar i vaig continuar.

P: Qui et va introduir en aquest món?
R: Com he dit, els meus cosins i el meu oncle.

P: En quin jugador professional t’inspires? I per què?
RDe moment no tinc moltes preferències, però em podria inspirar en David Barrufet, no per la posició sinó per tot el que ha sigut al món de l’handbol. M’agrada.

P: I del club, en qui t’inspires?
R:En Marc i en Gabri, els meus cosins.

P: Com a jugador d'handbol, on t'agradaria arribar?
RM’agradaria, com tots arribar a la màxima categoria, que és asobal però on es pugue.

P: Canviant de tema, què opines del sistema d’entrenaments de Miguel Àngel Grau, l'entrenador cadet?
RM’agrada, és un bon sistema d’entrenaments. Personalment trobo que està ben organitzat, alguns dies fem físic, altres atac i defensa... està bé.

PLa categoria infantil no té equip a lliga, t'agradaria tindre’n i competir?
R: Si, és clar. Perquè m’agradaria saber com sóc al camp en un partit i com actua l'equip a l'enfrontar-se amb altres. M’agradaria competir per millorar i veure que ens falta.

Gràcies Rodrigo i sort!

Entrevista a Sergi Pérez

Nom: Sergi Pérez Escudero
Edat: 14 anys
Posició: Central
Categoria: Cadet

R: Vaig començar fa 4 anys, vaig vindre directament al club i em vaig apuntar.

R: El meu pare, ja que ell també jugava a l'handbol i em va dir de provar, i bé, vaig provar i em va agradar.

R: En Víctor Tomás perquè és molt bo, m'agrada el seu joc, ho fa molt bé.

P: Com a jugador d'handbol, quines són les teues aspiracions?
R: Bé a tothom li agradaria arribar a Asobal, per exemple. M'agradaria jugar alguna lliga més alta, però tot al seu temps.

P: Canviant ara de tema, i per a acabar, què opines del sistema d’entrenaments de Miguel Àngel Grau, l'entrenador cadet?
R: Penso que els entrenaments estan bé, tot i que hi ha algunes coses que es podrien modificar un poc.

P: Què canviaries?
R: Jo canviaria el tema del preparament tàctic, introduiria noves jugades...

Gràcies Sergi i sort!

Crua derrota
Cadet
CB Vinaròs 24- CH Vila-Real 33

El dissabte passat es van enfrontar en un partit molt disputat el primer i el segon classificat de la lliga cadet, Vila-Real i Vinaròs respectivament. Els dos equips arribaven a l’encontre amb tots els partits guanyats, no obstant, aquest, va trencar la bona ratxa dels vinarossencs, que amb un mal sabor de boca i deixant escapar la primera posició, van perdre amb una diferència en el marcador de 9 gols . L’equip de Miguel Angel Grau, va sortir fluix en defensa, cosa que va facilitar les coses al rival que va presentar, a més, una molt bona primera línia.

No obstant, no s’han de perdre les ganes i l’orgull i cal lluitar per mantenir i millorar la posició per arribar a la fase d’ascens de categoria i enfrontar-se als altres equips valencians.

Per al pròxim partit el Vinaròs es desplaça a Betxí amb moltes baixes per lesió, tot i això estem segurs que ho donaran tot.

Entrevista a Cristian Miralles

Nom: Cristian Miralles Torné

R: Vaig començar a 5é de primària a l'escola Sant Sebastià perquè un company em va dir si volia jugar, vaig jugar i em va agradar.

R: L'escola i el vice-president del club, Ximo Sanz.

R: En Víctor Tomás perquè és molt bo, té molta agilitat i és baixet com jo (rises).

P: I de central, en quin professional t'inspires?
R: Ivano Ballic, jugador de l'At. Madrid.

P: I del club, hi ha algú que et serveix d’inspiració?
R: Marc Martorell,que també juga a la meva posició.

P: Centrant-nos ara en el cadet, com el veus el partit contra Benicarló?
R: Jo penso que guanyarem sense dificultats i amb una gran diferència de gols.

P: Hi ha alguna pressió per tractar-se del derby?
R: No, un partit més.

P: Veus amb possibilitats a l’equip d’acabar la lliga en primera posició?
R: Jo crec que quedarem primers, si. Si el Vila-Real no ens guanya.

P: Canviant de tema, què opines del sistema d’entrenaments que utilitzeu amb Miguel Àngel Grau, l’entrenador cadet?
R: Trobo que és adequat.

Gràcies Cristian i sort!

Entrevista a Toni Fariñas

Nom: Toni Fariñas Vázquez
Edat: 15 anys
Posició: Lateral i extrem

R: Vaig començar al col·legi, anava a l’Asunció i em van dir que ho provés, em va agradar i vaig seguir.

R: El propi col·legi fent-me la proposta de jugar.

R: En Víctor Tomás per que m’agrada molt com juga, juga a la meva posició i té molta velocitat.

R: Marc Martorell, podria ser.

P: Parlant del futur, on t’agradaria arribar com a jugador d’handbol?
R: A un equip de segona.

P: Centrant-nos ara en el cadet, com el veus de cara a aquesta temporada?
R: Molt bé, anem primers i esperem mantindre aquesta posició.

R: Si, si treballem bé i fem bons partits contra el Vila-Real, crec que podríem quedar primers.

R: Trobo que és adequat tot i que podria estar millor ja que pot ser falta un poc de rigor i serietat en alguns jugadors.

P: Per a acabar, ara comences a tindre minuts amb l’equip juvenil, que penses d’aquesta oportunitat?
R: Bé, m’agrada, em permetrà millorar, conèixer la intensitat d’una nova categoria i millorar.

Domini Vinarossenc

Cadet Masculí
Castelló B 19 - CB Vinaròs 26

El passat disapte el Cadet es va enfrontar al Castelló B, un equip que encara no ha vist la victòria en lliga aquesta temporada. El Vinaròs, que es va presentar al partit amb un nombre elevat de baixes, va aconseguir dominar un encontre que va ser intens des del primer minut. D'aquesta manera, els nostres cadets es van plantar a la mitja part amb un resultat de 9-11 per als visitants.

L'equip vinarossenc va sortir a la segona part endollat i amb molta duresa en defensa, la qual cosa els va permetre augmentar la diferència en un marcador que van tenir en tot moment controlat. Tot i que el Castelló va lluitar fins l'últim sospir, el Vinaròs va saber portar el comandament del partit i va acabar guanyant amb un clar 19 - 26.

Els vinarossencs es col·loquen amb aquest resultat en segona posició a la lliga, per darrere del Vila-Real que ara és líder de la categoria cadet masculí. Aquest dissabte, el Vinaròs s'enfronta al Benicarló a les 18.00h al Pavelló Municipal de Vinaròs.

Jugadors:

Xavier Fernandez, David Garcia, Ferran Garcia, Dani Antequera, Alex Sanz, Max Redó, Sergi Pérez, Toni Fariñas, Miguel Richart, Brayan Navarro, Cristian Rullo, Cristian Llorens.

Us esperem el dissabte a les 18.00!

Entrevista a Alex Sanz

Nom: Alex Sanz Llonart
Posició: extrem i pivot
Categoria: cadet

P: A quina edat vas començar a jugar a handbol?
R: Vaig començar a jugar a l'handbol als 7 anys, al col·legi, amb altres companys i, em va agradar i em vaig apuntar al Club Balonmano Vinaròs.

P: Qui va ser el que et va iniciar en el món de l'handbol?
R: El meu pare i els meus amics de l'escola, que vam fer un equip.

P: En quin jugador professional t'inspires?
R: Ara mateix en Rubén Ruiz (capità del Port de Sagunt, lliga Asobal), un jugador valencià que m'agrada molt i que ve habitualment a Vinaròs ja que va jugar amb nosaltres.

P: Parlem ara del teu equip, com el veus de cara a aquesta temporada?
R: El veig per quedar en primer o segon lloc i poder fer una fase d'ascens de categoria.

P: Us entrena Miguel Àngel Grau, t'agrada el seu sistema d'entrenament?
R: Si, utilitza un sistema amb el qual predomina la concentració i a més, ho fa molt bé.

P: Canviaries alguna cosa d'aquest sistema?
R: No, trobo que ja està bé.

P: Com a jugador d'handbol, com et veus d'aquí uns anys?
R: M'agradaria arribar a jugar a primera nacional.

P: Aquesta setmana el cadet descansa, no obstant això, esteu preparant ja el pròxim partit?
R: Si, falta gent però ja hem començat a preparar-lo.