miércoles, 5 de marzo de 2014

No va poder ser

El CBM Vinaròs es va acomiadar el passat dissabte de les seves opcions de jugar la fase d'ascens després de perdre per 25-28 amb l'H.Betxí.

Aliniació: Xavi Fernández, Alex Guimerà (6), Sebas Fibla, Gabriel Albiol, Carlos Escura, Joan Collado(4), Jahir Nahuel (4), Martin Guimerà, Aitor Aragonés (2), Gabriel Martorell, Eddy Córdoba (6), Marc Martorell (2) y Ruben Abella (1).

El passat dissabte es presentava amb un gran ambient en el pabelló municipal de Vinaròs. Els jugadors locals contagiats per aquest ambient, van demostrar durant la primera part que volien donar-li la volta a l'eliminatòria, però, la gran actuació del porter visitant feia desesperar els jugadors del Vinaròs. Amb tot això, la primera meitat va acabar amb empat a 10.

A la segona meitat i, després d'una intensa xerrada al vestidor, els jugadors llangostiners semblaven decidits a donar la resta durant els 30 minuts finals. En aquest moments és quan es van començar a notar els primers símptomes del carnaval, els jugadors del Vinaròs van començar a perdre frescor a les cames i, juntament amb el empenta inicial del Betxí, va fer que els visitants prenguessin un avantatge de 5 gols que semblava definitiva.

Amb aquest resultat, un temps mort de Sasa Jovic i, un canvi en la defensa passant a 3-3 va tornar a activar els locals, que en 10 minuts aconseguiren retallar els 5 gols de desavantatge. A falta de 7 minuts pel final i, amb el partit empatat, el Vinaròs va malgastar tres atacs per posar-se per davant en l'eliminatòria. Finalment, el partit es va decantar pel costat visitant per acabar amb un resultat de 25-28.

Des del CBm Vinaròs, felicitem el Betxí i animem els nostres a seguir entrenant per millorar cada dia.
Una llàstima, després de tot un any entrenant per això però, som un equip molt jove i estem segurs que seguirem donant guerra.

Ara ens queda disputar els partits pel 3 i 4 lloc, que segur s'afrontaran de la millor manera possible.