martes, 25 de febrero de 2014

El Cbm Vinaròs et necessita

El CBM Vinaròs aconsegueix un bon resultat per la tornada, sobretot després d'anar perdent de 7 a la segona meitat

Aliniació: Carlos Escura, Xavi Fernández, Alex Guimerà (9), Joan Collado (3), Gabri Albiol, Jahir Nahuel (3), Gabriel Martorell (3), Eddy Córdoba (9), Marc Martorell (3) y Ruben Abella (1).

El passat dissabte, dia de les "Reines", el CBM Vinaròs es va desplaçar a Betxí per disputar el partit corresponent a l'anada de les semifinals pel títol de primera autonòmica. El desplaçament, sumat al desgast que impliquen aquestes dates per als llangostiners i a la baixa de 4 jugadors importants del Vinaròs es preveia des del començament complicat.

A causa de tot això, el Betxí va dominar el partit durant tota la primera meitatn superant constantment la defensa rival. Tot i això, els jugadors dirigits per Sasa Jovic, més per coratje que per bon joc, aconseguien que el Betxí no es desenganxés molt al marcador fins aconseguir arribar a la conclusió de la primera part amb només 4 gols de desavantatge.

A la segona part, semblava que el descans havia servit al Vinaròs per parlar les coses i l'equip es mostrava decidit a lluitar pel partit, però, després d'una petita reacció, els locals van prémer una mica més i van aconseguir distanciar-se de 7 gols al marcador. Amb aquesta distància de punta, l'equip va arribar al seu punt clau i, possiblement de l'eliminatòria ja que quan semblava que el Vinaròs estava en coma i que el Betxí anava a sentenciar l'eliminatòria, va aparèixer la combianció de nervis locals, encerts visitants i una mica de sort que es necessita en aquests casos per remuntar el partit i empatar a gols. Finalment, després de diverses jugades caòtiques per part dels dos equips, el Betxí va aconseguir el gol de la victòria. 32 - 31.

Des d'aquí volem demanar la col·laboració de tot aquell que li agradi l'esport i, especialment l'handbol perquè vingui a animar-nos aquest dissabte a les 16.30h.

Estem segurs que amb el vostre suport i la nostra lluita, la victòria caurà del nostre costat així com el pas a la final.