El CBm Vinaròs tanca la lliga regular amb una nova victòria

Amb aquesta victòria es tanca una segona volta amb un Vinaròs invicte

Cbm Vinaròs 25 - 22 H. Vila-Real

Aliniació: Carlos Escura, Alex Guimerà (6), Sebas Fibla (1), Martín Guimerà, Gabriel Albiol, Xavi Fernández, Miguel Ángel Grau, Aitor Aragonés (6), Jahir Nahuel, Taty Adell, Eddy Córdoba, Pau Guimerà (3), Marc Martorell (6), Ruben Abella (3).
L'equip concentrat abans del partit

El Vinaròs tancava la lliga regular el passat dissabte enfrontant-se a l'Handbol Vila-Real en un partit en què es van decidir els encreuaments definitius per als play-offs de lliga. Els llangostiners, que van sortir des del començament a pel partit, van plantejar una primera meitat molt eficient defensivament que va deixar al rival amb només 8 gols durant aquesta primera part. No obstant i, degut a l'escassa rellevància del partit per al Vinaròs i a les rotacions que el míster, Sasa Jovic, va realitzar, l'equip local no va estar molt encertat de cara a porteria aconseguint només 10 gols abans del descans.

La segona part semblava, durant els primers minuts, un reflexe de la primera, consistència defensiva del Vinaròs i un atac fluix però suficient per anar mantenint distàncies i incrementar distàncies. No va ser fins als últims 10 minuts que va canviar el partit amb un Vila-Real enfortit que retallava distàncies i que va fer patir, per uns instants, l'afició vinarossenca.

Finalment els locals es van endur el partit amb un resultat de 25-22 que els porta a jugar les semifinals dels play-offs per la lliga davant l'Handbol Betxí. L'eliminatòria es preveu complicada ja que el Betxí ja va batre el Vinaròs a la primera volta. Des d'aquí donem l'enhorabona als vinarossencs pels resultats aconseguits fins ara i els desitgem sort per les eliminatòries que venen.