martes, 4 de febrero de 2014

El CbmVinaròs es proclama campió de la fase regular

El CBM Vinaròs és campió matemàtic a falta d'una jornada després de la seva contundent victòria a Almassora

Bm. Almassora 26 - 36 Cbm Vinaròs

Aliniació: Xavi Fernández, Alex Guimerà (10), Sebas Fibla (6), Gabri Albiol (2), Carlos Escura, Joan Collado (1), Jahir Nahuel (3), Pau Guimerà (1), Aitor Aragonés (5), Gabriel Martorell (3), Eddy Córdoba (1), Marc Martorell (3) y Ruben Abella (1).

El passat dissabte, el CBM Vinaròs es va desplaçar fins a la localitat d'Almassora per disputar el partit més important d'aquesta segona volta. Partit, que va començar amb molta motivació i intensitat per part d'ambdós equips.

Després d'uns minuts de bon joc per part dels vinarossencs, l'equip local va començar a entrar en joc i a demostrar perquè han estat tota la lliga coliderant la classificació. Mentre que el conjunt almassorenc es va centrar en aturar al millor jugador de CBM Vinaròs, els visitants no sabien com parar els atacs del seu rival i a falta de 5 minuts per la conclusió de la primera meitat, l'entrenador llangostiner Sasa Jovic, va canviar la defensa per transformar-la en una 4-2 que va permetre retallar distàncies i arribar a la mitja part amb un resultat més apretat (15-12).

La segona part va ser tot el contrari que la primera. El CBM Vinaròs va seguir apostant per la defensa 4-2 que més tard es transformaria en una 3-3. Aquests canvis van provocar la indecisió i la incertesa de l'Almassora que no va saber com atacar aquesta defensa. A partir d'aquí, un CBM Vinaròs més encertat de cara a porta que a la primera meitat, va anar retallant distàncies en el marcador fins acabar superant el seu rival. Davant aquest canvi del partit, el conjunt local va anar provant diverses tàctiques per evitar el distanciament del Vinaròs però res va poder fer ja que els llangostiners anaven directes a per la victòria i a pel campionat regular. Finalment el partit va acabar amb un 26-36.

Amb aquesta victòria i, a falta de disputar l'última jornada, el CBM Vinaròs és matemàticament campió de la fase regular, cosa que, li permet enfrontar-se al 4t classificat amb l'avantatge de tenir el factor camp a favor, és a dir que jugarien la tornada d'aquesta eliminatòria a casa.

Encara no se sap qui serà el rival del CBM Vinaròs a aquesta fase, tot i que només hi ha dues possibilitats: H. Betxí i H. Vilareal.

Des d'aquí volem donar l'enhorabona a tot l'equip, tècnics, directius i família del CBM Vinaròs per aquesta gran fase regular. Just ara és quan més cal apretar per poder disputar la fase d'ascens.