martes, 28 de enero de 2014

Contundent victòria del CBmVinaròs a Onda

El CBm Vinaròs afronta la part final de la temporada amb molta confiança després d'aquesta victòria

Aliniació: Carlos Escura, Xavi Fernandez, Sebas Fibla(1), Alex Guimerá (4), Gabriel Albiol (4), Joan Collado (2), Jahir Nahuel (6), Aitor Aragonés (7), Eddy Cordoba (10), M.A. Grau (1), Marc Martorell (5) y Ruben Abella (1).

El passat dissabte, els components del CBm Vinaròs es van desplaçar a Onda per disputar el partit corresponent a la jornada número 12 de la primera divisió autonòmica.

Defensa del Cbm Vinaròs
Els jugadors de Sasa Jovic, sabien de la importància d'aquest partit tot i la posició del A.H. Onda a la classificació. Això es va notar ja des dels primers minuts, on l'equip visitant ràpidament va agafar un avantatge de 5 gols.
Consolidats amb una bona defensa i amb una ràpida segona olejada, l'avantatge dels llangostiners anava incrementant fins arribar a la mitja part amb un resultat de 11-20.

La segona part va ser gairebé una repetició de la primera. Donat el resultat que s'havia obtingut en la primera part, l'entrenador visitant va donar minuts als jugadors menys habituals, però, el CBM Vinaròs lluny d'abaixar els braços, va fixar encara més la defensa i va continuar donant velocitat al seu joc d'atac. Això va deixar a l'atac de l'A.H. Onda dèbil, aconseguint tan sols 7 gols a la segona meitat pels 21 del CBM Vinaròs i arribant així al final del partit amb 18-41 al marcador.

Des d'aquí volem felicitar tots els jugadors que van demostrar un alt nivell de compromís amb aquest equip i donar-los força per al pròxim partit, el qual, será determinant per decidir les posicions davanteres de la clasificació. Será un partit emocionant i vibrant de bon segur.