martes, 14 de enero de 2014

Un desencertat Vinaròs aconsegueix batre el Castelló B

El bon joc del Club Balonmano Vinaròs no queda reflexat al marcador

Aliniació: Xavi Fernández, Alex Guimerà (5), Sebas Fibla, Gabri Albiol, Carlos Escura, Joan Collado, Martin Guimerà, Pau Guimerà, Aitor Aragonés (2), Gabri Martorell (5), Eddy Córdoba (10), Migue Grau, Ruben Abella i Marc Martorell (4)

El dissabte passat, el Vinaròs tornava a la competició després de l'aturada de Nadal, disputant un partit endarrerit contra el Castelló B. Donades les bones sensacions que havia deixat l'equip als amistosos jugats i degut, també, a la gran preparació que ha dut a terme aquestes vacances, feia preveure que seria un partit còmode per als locals i, hagués estat així de no ser per la gran actuació del porter visitant.

L'equip durant un temps mort
La primera part va començar amb un Vinaròs molt motivat tant en defensa com en atac, però aquí ja es va veure que el porter de Castelló seria una peça molt important al llarg del partit. Passats 7 minuts i, després que l'arquer visitant aturés 6 pilotes des de 6 metres, el resultat anava 1-0. Aquí va ser quan els locals van baixar una mica els braços a causa de la incertesa que donava l'haver fallat tants llançaments. La primera part va acabar amb un 11-12 per als visitants i amb un Vinaròs una mica tocat per no acabar de concretar el seu bon joc.

Després que al descans, el tècnic local, Sasa Jovic, reafirmés als seus que estaven fent un gran partit va començar la segona meitat. L'equip llangostiner seguia a la seva, defensar i contraatacar, però per enèsima vegada el porter visitant detenia les envestides dels locals evitant que el Vinaròs se n'anés al marcador. Seguint aquesta línia es va arribar als últims 10 minuts amb igualtat a l'electrònic. Llavors, va ser quan per fi el Vinaròs va poder doblegar un corretjós Castelló, gràcies en part a la figura del jove lateral Eddy Córdoba, autor de 10 gols. El partit va finalitzar amb un 26-23 i un sentiment dividit entre el bon joc dels locals i el resultat aconseguit.

El cap de setmana vinent, el Vinaròs senfrontarà amb el Betxí en un partit que es preveu de gran complexitat després que l'equip castellonenc guanyés el partit de la primera volta a Vinaròs. Esperem que els nostres estiguen a l'altura i puguen endur-se els 2 punts.