martes, 21 de enero de 2014

Important victòria del CBmVinaròs a Betxí

El CBmVinaròs aconsegueix una victòria que el permet seguir liderant la classificació de 1 autonòmica

Aliniació: Xavi Fernández, Carlos Escura, Joan Collado (5), Alex Guimerà (2), Gabri Martorell, Gabri Albiol, Eddy Córdoba (15), Jahir Nahuel (3), Sebas Fibla, Pau Guimerà, Aitor Aragonés (3), M.A Grau, Marc Martorell (4) y Ruben Abella.

El passat dissabte es va disputar a Betxí un intens duel entre el primer classificat, el CBM Vinaròs i el tercer classificat, UE Betxí.

Durant la primera part la nota predominant va ser la igualtat ja que els dos equips van desplegar un gran joc en els primers minuts. Per part del CbmVinaròs, el jugador Eddy Córdoba monopolitzava les accions d'atac, el que va fer que el Betxí es decidís per posar una defensa mixta sobre ell. Aquesta acció va provocar que el Vinaròs ataqués la defensa dels locals amb més espais que, acompanyada d'una rigorosa expulsió d'un jugador local, va permetre que el conjunt dirigit per Sasa Jovic es distanciés al marcador i arribés al descans amb un resultat de 15-18.

La segona part va arrancar amb un Vinaròs fort i jugant com és habitual, ràpid i eficaç. Tot i això, quan semblava que el partit anava per bon camí amb un avantatge de 5 gols per als vinarossencs, va arribar l'empenta final dels jugadors del Betxí que va fer tremolar els plantejaments del llangostiners i va posar en perill els dos punts.

Arribant al minut final i, amb avantatge per als visitants d'un gol, 30-31, el CbmVinaròs va fallar en l'atac, oferint la possibilitat d'empatar el partit al Betxí a falta de 40 segons. En aquest moment, va aparèixer la figura del porter juvenil Xavi Fernández que, amb dues parades consecutives, va evitar l'empat permetent que els vinarossencs s'enduguessen el partit per un resultat final de 30-32.

Des d'aquí volem destacar l'actuació d'Eddy Cordoba, autor de 15 gols i fonamental per aconseguir la victòria. També cal felicitar Betxí pel gran partit d'handbol que ens van oferir.

Amb aquest resultat, el CbmVinaròs es veu refoçat per afrontar la recta final de la lliga amb força i confiança. La setmana que ve ens desplacem a Onda que, tot i estar en últim lloc segur que plantejarà un partit difícil.