miércoles, 19 de febrero de 2014

El C.Bm Vinaròs inicia aquest dissabte les semifinals pel títol

Els vinarossencs es desplacen a Betxí per disputar el partit d'anada de les semifinals de la lliga autonòmica.

Aquest dissabte, coincidint amb l'hora de la Gran presentació de les Reines del Carnestoltes de Vinaròs, es disputa a Betxí, un dels partits més importants que té el C.BM. Vinaròs aquesta temporada.

El Vinaròs s'enfrontarà a un H. Betxí que ha finalitzat la lliga en quarta posició, aquesta dada no reflecteix el nivell de l'equip ja que compta amb grans jugadors a les seves files i amb molta experiència. Tot i això, el CBM Vinaròs arriba com a campió de la fase regular al partit i amb tots els seus jugadors en un gran estat de forma, el que fa preveure que serà una eliminatòria dura però alhora molt bonica.

Els llangostiners intentaràn evadir-se de l'ambient del Carnestoltes per centrar-se de ple en el partit i així poder portar un resultat favorable per poder encarar la tornada de l'eliminatòria amb força i confiança.

També serà un partit molt especial en el qual els components de l'equip , intentaran aconseguir una victòria per poder dedicar-la al seu company Carlos Escura, que està atravessant per una situació difícil.

Des d'aquí volem enviar tot el nostre ànim i suport al nostre gran porter.

Força Carlos i força Vinaròs!

No hay comentarios:

Publicar un comentario