Victòria juvenil, derrota sènior

Mentre que el juvenil continua amb la seva ratxa impecable, el sènior torna a perdre a Les Alqueries

JUVENIL
CH Vila-Real 24- CB Vinaròs 42

El partit de Vila-Real va servir als juvenils vinarossencs per tornar a demostrar el seu estil de joc, el que els permet seguir encapçalant la classificació de la Lliga. El Vinaròs va dominar des del minut 1 gràcies, entre altres aspectes, a la destacada actuació de Xavi Fernández qui, una vegada més, es va mostrar molt contundent baix dels pals.

La comoditat amb què el Vinaròs es va veure al llarg del partit va fer possible a l'entrenador Marc Martorell donar descans als jugadors amb més minuts jugats i oferir-ne a aquells menys experimentants en la categoria, que, sense baixar el ritme, van ser capaços de mantenir les distàncies en el marcador fins a aconseguir un resultat final de 24 a 42.

SÈNIOR
CB Alqueries 33- CB Vinaròs 25

Contràriament a l'equip juvenil, el sènior no va ser capaç de superar l'equip alqueriense en un partit en que el Vinaròs va mostrar dues cares. La primera part va estar dominada pels joves vinarossencs, que van aconseguir ficar-se 4 gols per davant del seu rival fins aproximadament el minut 25, quan una exclusió de l'equip visitant va permetre a l'Alqueries retallar distàncies i fins i tot posicionar-se per davant en el marcador per arribar al descans amb un resultat de 15-14.
La segona meitat, desastrosa per part dels nostres jugadors, va facilitar que l'equip local augmentés les distàncies de l'electrònic. Durant aquests 30 minuts, els vinarossencs no van ser capaços de mantindre el nivell exigit ja que van arribar les errades en l'atac i les indefinicions en les jugades assajades. A tot això, cal afegir que els porters alqueriencs van sortir a la segona part enfortits realitzant moltes aturades.

No obstant, cal destacar l'actuació del lateral esquerre del Vinaròs, Eddy Còrdoba que va ser el màxim anotador del partit amb 13 gols i, afegir que el resultat final és un clar reflex de la segona part, la d'un Vinaròs pagant la seva inexperiència a la categoria.