domingo, 11 de noviembre de 2012

Triplet vinarossenc

Aquesta vegada si, tots els equips del Club Balonmano Vinaròs aconsegueixen la victòria en les seves respectives lligues.

SÈNIOR
Castelló B 21 - CB Vinaròs 33

Gabri Martorell, Marc Martorell i M.Angel Grau
Després d' unes jornades a les portes de la victòria, el conjunt sènior va aconseguir guanyar per primera vegada aquesta lliga al Pavelló Municipal de Castalia, en un partit molt complet de l'equip visitant.

Els primers minuts del partit van ser molt igualats, però després d'un temps mort demanat per l'entrenador vinarossenc, Tremendo, l'equip va sortir amb una defensa més ajustada i contundent que va permetre arribar al descans amb un marcador de 12-16.

A la segona part, l'equip va continuar amb el seu joc i va ser capaç de mantindre les distancies. Volem destacar tot l'equip, ja que, tots van mostrar un alt nivell de joc i concentració, demostrant la importància que tenia aquest partit i, en concret, aconseguir la primera victòria de la temporada.

JUVENIL
CB Vinaròs 44 - H. Benicarló 22

J. Comte i J. Collado
El Vinaròs va cumplir els pronostics i es va endur el derby sense problemes.

Com ve sent habitual, un inici demolidor de l'equip vinarossenc va deixar sense opcions al visitant. Assolint una gran diferència en el marcador els primers minuts, l'equip va dominar el partit amb una gran defensa i un ràpid atac, en el qual va destacar el màxim golejador de l'encontre, Gabriel Martorell amb 9 gols. També cal destacar l'actuació de Joan Comte i Joan Collado, encarregats de suplir la important baixa per lesió de l'extrem titular, Sebas Fibla.

La segona part, va ser un reflexe de la primera i, amb un domini quasi total del partit, els jugadors entrenats per Marc Martorell, van augmentar la distància en el marcador fins a arribar a un resultat final de 44 a 22.

CADET

Un altre cop, els nostres cadets van aconseguir una important victòria de la qual trobareu la crònica a la secció: BASE ( Vinarosbalonmano.blogspot.com.es/ BASE).