lunes, 29 de octubre de 2012

El vinaròs mostra les seves dos cares

Mentre que l'equip juvenil continua imparable, el sènior encara no coneix la victòria aquesta temporada

JUVENIL
Handbol Betxí 21 - CB Vinaròs 34

Una setmana més els juvenils es mostren intractables aconseguint la segona victòria consecutiva en el campionat de Lliga. Contràriament al que ens tenen acostumats els nostres jugadors, el partit va començar amb algunes dificultats, ja que l'equip no va trobar el ritme de joc fins passats el 15 primers minuts de la primera part. A partit d'aquest moment i, amb l'entrada al camp de Gabri Martorell i Josep Delhom, el conjunt vinarossenc va reaccionar amb un canvi d'atitud, el qual els va permetre arribar al descans amb una diferència de 6 gols respecte al rival.

A la segona part, i seguint amb la tendència del final de la primera, l'equip va continuar ampliant distàncies fins a aconseguir un resultat final de 21 a 34.

Cal destacar l'actuació del màxim anotador del partit amb 9 gols, el cadet Josep Delhom, qui mostrar així la seva ràpida adaptació a la nova categoria.

Josep Delhom, màxim anotador del partit.
SÈNIOR

Handbol Betxí 35 - CB Vinaròs 26

L'equip sènior del Vinaròs, no obstant,  pareix que no troba la manera de enganxar-se a la competició. Aquest passat dissapte pareixia que els joves jugadors de l'equip podrien donar una altra cara a la mostrada al primer partit de lliga, tot i això, l'expulsió del jugador del conjunt vinarossenc Eddy Cordoba, al voltant del minut 10 de la primera meitat, va ser determinant per a la resta del partit. A causa d'això, el Vinaròs se'n va anar al descans 5 gols per sota del seu contrincant.

A la segona part, l'equip va intentar apropar-se en el marcador, però tant el bon joc mostrat pels jugadors locals, com el cansament acumulat dels visitants, va fer que aquesta feina sigués impossible. Finalment, el resultat a l'acabar el partit va ser de 35 a 26.

Des d'aquí volem donar tot el nostre suport als nostres jugadors, i animar-los a continuar entrenant i a continuar treballant, ja que estem segurs que els resultats arribaran  més tard o més pronte. Ànim!