martes, 29 de octubre de 2013

El Vinaròs perd els seus 2 primers punts davant un gran Betxí

C.Bm. Vinaròs 27-30 H. Betxí

Aliniació: Xavi Fernandez, Alex Guimera (6), Sebas Fibla (1), Gabri Albiol, Carlos Escura, Jahir Nahuel (4), Joan Collado (1), Taty Adell (1), Pau Guimera, Aitor Aragones (2), Gabriel Martorell (3), M.Angel Grau (1), Marc Martorell (6) y Ruben Abella (2).

El Vinaròs, tot i la derrota, continua co-liderant la taula al igual que Betxí i Almassora

El passat dissabte, el conjunt vinarossenc es trobava davant un enfrontament complicat al qual no va saber trobar el ritme al llarg dels 60 minuts. Durant la primera meitat, l'equip local, va començar sense tenir clares les idees que es necessiten per disputar un partit com el que els esperava. Aquesta imprecissió es va veure reflectida en tota la primera part, i va fer que la superioritat del Betxí fos més evident durant els 30 primers minuts de joc arribant al descans amb un 12-17.

A la segona part, el Vinaròs va intentar trobar solucions als diversos problemes que havia tingut durant la primera. Una de les mesures que es va prendre va ser passar a una defensa tancada. Gràcies a aquesta, el Vinaròs es va anar introduint a poc a poc al partit. D'aquesta manera, a 15 minuts de la conclusió del partit i, més per coratge que per bon joc, l'equip del Baix Maestrat va aconseguir empatar el partit a 24 gols. Quan semblava que el més difícil estava fet, el Betxí va demostrar la seva maduresa, la que li ha permès jugar dues fases d'ascens en els últims 3 anys i que, davant de la joventut i inexperiència dels locals, va aconseguir emportar-se el partit per 27-30.

Des d'aquí felicitem el l'Betxí pel seu partit i animem els nostres jugadors a entrenar més dur per poder superar tot tipus d'obstacles.

Finalment, una frase del gran Johan Cruyff que ens ha de servir de reflexió: "Juega como si nunca pudieses cometer un error, pero no te sorprendas cuando lo hagas"