martes, 5 de noviembre de 2013

Diada festiva per al Club Balonmano Vinaròs

Aquest dissabte tindrà lloc la presentació dels equips del Club Balonmano Vinaròs, l'acte es durà a terme al pavelló poliesportiu de Vinaròs a les 17:00h.

Serà un dia festiu per als amants de l'handbol ja que tindrem gairebé tot el dissabte cobert. Començarem al matí, a les 10h amb el partit de l'equip cadet que s'enfrontarà al H.Benicarló. Seguidament, a les 12 jugarà l'equip juvenil, dur partit el que els espera als nostres joves jugadors contra el Bm. Juan Comenius de València.

Després d'unes hores de descans, a les 17.00h tindrà lloc l'esdeveniment més important per al club, la seva presentació. Aquí presentarem als equips pre-benjamí, aleví, cadet, juvenil i sènior. A continuació, es disputarà el partit del sènior masculí contra el AH Onda, corresponent a la 5 jornada de la 1ª autonòmica. A la mitja part d'aquest partit, es jugarà un partidet de 10 minuts entre els alevins del club.

Volem animar a tots els pares i mares, amics, familiars i amants de l'handbol en general a què ens acompanyin durant aquest dia tan important per al club.

Us esperem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario