domingo, 24 de noviembre de 2013

Lluitada victòria del Vinaròs a Vila-Real

H.Vila-Real 28 - 29 C.Bm.Vinaròs

Aliniació: Xavi Fernàndez, Àlex Guimerà (10), Sebas Fibla (3), Aitor Aragonés (2), Gabriel Albiol (2), Carlos Escura, Martín Guimerà, Jahir Nahuel, Marc Martorell (6), Toni Fariñas, Miguel Àngel Grau, Gabri Martorell (4) y Rubén Abella (2).

El CB Vinaròs s'endú els 2 punts del partit a una de les pistes més complicades de la categoria

Els vinarossencs es desplaçaven ahir fins el pavelló poliesoprtiu J.B. Llorens per disputar l'últim partit de la primera volta de la lliga provincia on els esperava el Vila-Real, un equip amb molt de físic, el que suposava tot un repte pels jugadors llangostiners.

El partit va començar amb un Vila-Real fort en defensa que apostava pel contacte com a mesura per frenar l'equip visitant. Això va provocar durant uns minuts la incertesa en el joc que es va veure per part dels vinarossencs. No obstant, després d'uns instants d'adaptació al joc i gràcies a les instruccions de l'entrenador Sasa Jovic, l'equip es va anar endinsant en el partit i agafant el ritme que el partit requeria. D'aquesta manera, tot i ser una primera part molt igualada, el CB Vinaròs va aconseguir marcar diferències i es va col·locar als minuts finals amb un resultat de 2 gols per sobre en el marcador.

A la segona part, i com era d'esperar, l'equip local va tornar al terreny de joc amb força, aconseguint reduir fins igualar la distància de gols en l'electrònic. A partir d'aquest moment, el partit va canviar la seva dinàmica. Ambdós equips van deixar la defensa en un segon pla per centrar-se en l'atac. Tant va ser així que la segona part va discorrer amb un intercanvi de gols constant i diferències mínimes en el marcador.

Finalment, quan tot feia pensar que la victòria cauria del costat local, que guanyava per 2 gols, el Vinnaròs, amb una exclusió, es va marcar un parcial de 0-3 als 2 últims minuts que els va permetre fer-se amb la tant lluitada victòria.