jueves, 10 de octubre de 2013

Brillant Començament



 C.BM. VINAROS 28 - BM . ALQUERIES 19

L'equip, al finalitzar l'encontre.




Alineació : Xavi i Carlos ( porters ) , Marc Martorell (6 ) Gabri Martorell ( 4) , Alex Guimerà ( 5) , Nahuel ( 3) , Aitor Aragonès ( 4) , Rubén Abella ( 3) , Sebas Fibla ( 3) , Tati Adell , Juanolo , Gabri Albiol , Josep Delhom i Miguel Ángel ( 1) .



Excel · lent partit del nostre jove equip sènior amb dues parts molt diferenciades , la primera va ser espectacular arribant a un resultat de 14 a 7, amb una gran defensa i bons contraatacs , la segona vam sortir pensant que tot estava fet i el Alqueríes va demostrar que amb ganes i bon joc també ens poden posar les coses difícils encara que al final i gràcies a un empenta final vam poder distanciar al marcador.


 Estem per bon camí i la mà de Sasha es va notant , tenim un equip molt jove que segur que ens donarà grans alegries i el més important , 100% jugadors de Vinaròs , això és el resultat de molts anys treballant la base.


Esperem seguir per aquest camí i continuar amb el suport de les nostres institucions per seguir formant xavals per aquest esport , tots hem d'anar units de la mà, necessitem bones relacions amb totes les institucions i que prevalgui el diàleg , només parlant s'entén la gent .

No hay comentarios:

Publicar un comentario