lunes, 21 de octubre de 2013

Treballada victòria del Vinaròs a Castelló

C.Bm. Castelló "B" 21 - 33 C.Bm. Vinaròs

Aliniació: Rubén Abella (1), Gabriel Albiol (1), Aitor Aragonés (2), Jahir Nahuel (7), Carlos Escura, Sebas Fibla (2), Migue Grau (1), Alex Guimerà (10), Marc Martorell (4), Gabri Martorell (5), Dani Alcobendas, Joan Collado, Xavi Fernández.

El C.Bm.Vinaròs aconsegueix la seva tercera victòria consecutiva, la qual, unida a la derrota de l'Almassora, el permet col·locar-se líder en solitari al final de la tercera jornada.

El dissabte passat, el conjunt vinarossenc es va desplaçar a Castelló per disputar el partit corresponent a la tercera jornada de la 1 ª autonòmica. El partit, al contrari que els anteriors , va començar amb un Vinaròs molt actiu però poc efectiu. Això va fer que les diferències durant els 10 primers minuts fossin mínimes. En aquest moment, l'entrenador Sasa Jovic va demanar temps mort per tranquil·litzar els seus jugadors i posar un punt de calma al seu joc. Gràcies a això, el Vinaròs va començar a estar mes encertat de cara a porteria i va aconseguir ampliar l'avantatge fins arribar a la mitja part amb un 12 - 18.

La segona meitat va començar amb una variació defensiva al conjunt llangostiner, retrassant la seva defensa a una 6-0. Aquest canvi va permetre aconseguir la fiabilitat defensiva que no s'havia assolit a la primera part i va permetre al Vinaròs poder elaborar ràpides transicions que van facilitar l'arribada dels gols. Amb aquest guió es va arribar al final del partit amb un marcador de 21-33.

Des d'aquí, volem felicitar a tot l'equip pel seu treball diari que és la clau d'aquestes victòries. També volem donar-los ànims i forces per al difícil partit que tenen aquest dissabte a Vinaròs contra Handbol Betxí.