miércoles, 16 de octubre de 2013

El C.Bm.Vinaròs s'emporta el derbi

H. Benicarló 25 - 32 C.Bm.Vinaròs

Alineació: Ruben Abella(2), Sebastian Adell, Gabriel Albiol(1), Aitor Aragones, Jahir Nahuel (2), Carlos Escura, Xavi Fernandez, Sebas Fibla (3), Miguel Angel Grau (4), Pau Guimera (2),Alex Guimera (12), Marc Martorell (2) y Gabri Martorell (4).

Un Vinaròs "matinador" aconsegueix fer-se amb la seva segona victòria consecutiva després de derrotar a domicili al H.Benicarló.

L'equip recuperant forces durant el descans
Tal com va definir l'entrenador Sasa Jovic al finalitzar el partit, va ser un partit estrany. La primera cosa estranya va ser l'horari del partit, diumenge a les 10.30h. Potser a causa d'això, el partit va començar una mica fluix pel conjunt visitant ja que no aconseguia imposar un ritme alt al partit. A poc a poc semblava que els jugadors visitants s'anaven despertant i aconseguien consolidar una mica la defensa i agafar un avantatge de 5 gols.
Després d'uns minuts plens d'imprecisions per part dels dos equips que va permetre al benicarló retallar distàncies, va venir un temps mort i amb ell un empenta final per part del Vinaròs que va aconseguir arribar al descans amb un resultat de 11-18.

A la segona part, l'equip llangostiner es trobava més còmode i va poder desenvolupar millor tot el que vénen entrenant fins al moment,  això sumat a les grans actuacions de Xavi Fernandez a la porta i Alex Guimerà al lateral esquerre, el conjunt visitant va ampliar el seu avantatge fins als deu gols. Avantatge que seria reduïda en els minuts finals per part del H.Benicarlo fins al 25-32 definitiu.

Des d'aquí, volem felicitar a tot l'equip i animar-los a que segueixin amb aquesta ratxa de victòries dissabte a les 5 a Castelló.