lunes, 4 de marzo de 2013

Gran cap de setmana del Vinaròs

Mentre que el sènior aconsegueix la victòria, el juvenil es proclama campió de lliga

JUVENIL
CBm Vinaròs 36 - 24 AH Onda

El passat dissabte es jugava a Vinaròs l'últim partit de la lliga provincial de Castelló que confirmava l'equip local com a campió de lliga.

Equip juvenil durant un temps mort
El partit va trascórrer amb molta tranquilitat per l'equip de casa. El Vinaròs va controlar l'encontre des del primer minut demostrant una gran qualitat de joc en tots els aspectes i sense donar opcions a l'Onda. Com habitualment, els vinarossencs van aconseguir posar-se amb un avantatge contundent en els primers minuts, cosa que va permetre el seu entrenador, Marc Martorell donar descans als jugadors que acumulaven més minuts i d'aquesta manera, deixar la responsabilitat del partit en mans de cadets que es provaven en la categoria.

Cal destacar que amb aquesta última victòria, l'equip, que es caracrteritza per la seva constància i coratge,  es consolidava com a campió de lliga sense haver perdut cap partit. Amb aquesta posicó a la lliga, el CBm Vinaròs, aconsegueix a més la possibilitat de lluitar per l'ascens de categoria.

La lluita per aquest ascens tindrà lloc els dies 9 i 16 de març a Alcásser i a Vinaròs. El partit enfrontarà, com es pot deduïr, a aquest dos equips, dels quals, el guanyador obtindrà una plaça per jugar la lliga autonòmica juvenil.

Des d'aquí felicitem l'equip juvenil per la seva trajectòria aquesta temporada i pel seu títol de lliga. A més, els desitgem sort i força per la fase d'ascens.

SÈNIOR
CBm Vinaròs 31 - 30 C.H Alqueries

Partit espectacular el que es va viure el dissabte per a la vesprada al pavelló poliesportiu de Vinaròs. L'equip sènior s'enfrontava al 4t classificat de la lliga, l'Alqueries. El partit comensava amb un equip local nerviòs i precipitat davant un equip tant veterà com és el dels Alqueriers. No obstant, al minut 15 de la primera part, l'equip local aconseguia ficar-se per davant en el marcador, cosa que va sentar bé als joves jugadors que arribaven a la mitja part amb un resultat de 17-16.

Capitans d'ambdós equips escollint pilota i camp
A la segona part, els Vinarossencs van sortir més ficats al partit i es van deixar els nervis als vestidors aconseguint un aventatge de 3 gols que els permetia arribar als últims 10 minuts amb la tranquil·litat de tindre el marcador a favor. L'Alqueries en canvi, no es va donar per vençut tant facilment i va apretar el marcador posant-se en els últims minuts a només un gol de diferència, però la gran eficiència dels vinarossencs de cara a porteria va permetre aguantar aquesta aventatge fins el final.

Volem destacar l'actuació del jove equip que va demostrar moltes ganes i força.