sábado, 23 de marzo de 2013

El Juvenil s'endú el campionat autonòmic de segona divisió després de vèncer l'Algemessí

CBm Vinaròs 31- 28 Maristas Algemessí B 

l'equip juvenil amb el trofeu
Espectacular la trajectòria del juvenil vinarossenc que els ha conduit a ser els indscutibles campions de categoria

L'equip dirigit per Marc Martorell no va desarofitar l'oportunitat de proclamar-se campió el passat dissabte a Betxí demostrant la seva qualitat i joc en un partit en què es va haver de medir a un gran rival. Els de Vinaròs s'enfrontava a l'Algemessí B, el campió del sector centre. Tot i que el partit es preveia dificil pel desconeixement de l'equip rival, el Vinaròs va traure tot el seu potencial per tal de dominar el partit abans d'acabar la primera meitat, la qual, van finalitzar amb un resultat favorable de 18-14. 

A la segona meitat, la dinàmica del partit es va mantindre fins que els llangostiners van aconseguir augmentar la diferència en el marcador fins a 8 gols. A partir d'aquest moment i, amb el partit sota control, va arribar la sorpresa. Un últim esforç dels valencians a falta de 10 minuts va fer que el Vinaròs vegès perillar el campionat ja que els algemessinencs van aconseguir apropar-se en l'electrònic fins reduir la distància a 3 gols. 

Cal destacar la gran actitud i entrega que ha demostrat tot l'equip durant tota la temporada, aconseguint resultats espectaculars i una imbatibilitat en lliga sense precedents. 

Des de vinarosbalonmano.blogspot.es felicitem i donem l'enhorabona tant a jugadors com a entrenador. FELICITATS CAMPIONS! 

Xavi Fernandez, Martín Guimerà, Xavi Beltrán, Gabri Martorell, Martín Redó, Sebas Fibla, Joan  Collado, Joan Compte, Sebastian Adell "Taty", Pau Guimerà, Josep Delhom, Toni Fariñas i Marc Martorell. 


SÈNIOR
CH Benicarló 23-31 CBm Vinaròs

El sènior s'acomiada de la Lliga amb guanyant al camp del Benicarló
Els vinarossencs es consoliden a la 4a posició de la lliga amb aquesta victòria sobre l'equip veí

El passat dissabte s'acabava la lliga pel sènior que ho feia amb un altre triomf d'aquesta gran segona volta. L'equip vinarossenc va tindre el control del partit des del començament. Assentat amb una gran defensa 5-1, i amb un atac ràpid i efectiu en què van destacar els dos laterals: Alex Guimerà i Marc Martorell (amb 8 gols cadascun). 

A pesar de la joventut de l'equip (3 juvenils a l'equip titular) i de la poca profunditat de la seva banqueta durant tota la temporada, l'equip ha respost de manera inimaginable a cada partit , cosa que assegura al CBm Vinaròs un futur extraordinari i per què no, uns objectius més alts. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario