martes, 12 de marzo de 2013

El Vinaròs ja pensa en la remuntada després de perdre a Alcàsser

CH Alcàsser 27 - 24 CBm Vinaròs

Després d'una dura derrota en les semifinals per l'ascens de categoria, el Vinaròs es centra en remuntar de cara el pròxim partit

El passat dissabte el juvenil del CBm Vinaròs es desplaçava fins la localitat valenciana d'Alcàsser per disputar el partit d'anada de les semifinals per l'ascens.

A causa de la gran trajectòria de l'equip a la competició regular, tant els aficionats com els espectadors esperaven més dels vinarossencs en aquest partit. No obstant, cal mencionar que l'Alcàsser va fer un gran partit i va saber jugar totes les cartes que tenia al seu favor.

A la primera part semblava que els equips es tenien respecte i es mantenien a l'espectativa. De manera, que la igualtat dominava tots els compassos d'aquesta meitat, arribant al descans amb un resultat d'empat a 13 en el marcador.

A la segona part, els vinarossencs, empentats pel seu tècnic durant el descans, van anar perdent la por i el respecte al partit i, instaurant el joc al que ens tenen habituats, van aconseguir una lleugera avantatge en l'electrònic. No obstant, un temps mort dels locals, sumat a la fatiga dels nostres, van propiciar un parcial desfavorable pel conjunt llangostiner, en què va estar fins 10 minuts sense anotar gols. Finalment, el partit va acabar amb un resultat desfavorable pel Vinaròs: 27-24.

Des d'aquí volem fer una crida a tota l'afició per què el dissabte a les 11:00h s'apropin al pavelló poliesportiu de Vinaròs per donar tot el seu suport a l'equip.

Confiem en donar-li la volta al marcador. Ànim Vinaròs!