domingo, 17 de marzo de 2013

El Vinaròs anul·la l'Alcàsser i aconsegueix l'ascens de cateroria

CBm Vinaròs 38- 25 CH Alcàsser

L'equip juvenil és més prop de proclamar-se campió de la segona divisió valenciana després de la gran remuntada contra l'Alcàsser que els dóna l'ascens

Acció ofensiva del CBm Vinaròs
El passat dissabte es va disputar al pavelló poliesportiu de Vinaròs l'intensa tornada de les semifinals de la fase s'ascens d'handbol juvenil. Els vinarossencs sortien al camp per enfrontar-se a l'Alcàsser amb la pressió d'haver de remuntar un partit que havien perdut la setmana anterior per 3 gols al camp dels valencians.

La primera part va començar difícil per l'equip de Vinaròs ja que els nervis i la tensió, propis d'un partit d'aquesta envergadura, no els permetien desplegar el seu joc i posar-se per davant en el marcador. No obstant, a mesura que passaven els minuts, el joc dels locals millorava, alhora que augmentava la motivació per passar l'eliminatòria. L'encarregat d'obrir la llauna pel Vinaròs va ser el pivot Josep Delhom, a qui després se li van unir entre altres, Sebastian Adell "Taty", Pau Guimerà i Gabri Martorell, indispensables tots per encarar la remuntada.

Després del descans, al que el Vinaròs ja va arribar amb una avantatge de 12 gols (23-11), l'equip no va decaure i, amb la feina de tots els jugadors i l'estel·lar actuació del porter Cristian Gimeno, va ser capaç de mantenir distàncies davant un Alcàsser que no trobava solucions per redirigir el partit. Finalment, amb una afició completament bolcada en animar els joves jugadors, els vinarossencs van aconseguir un resultat de 38-25, superant sobradament l'eliminatòria.

Cal destacar l'esforç i actitud que els vinarossencs van desplegar davant d'un partit que era, des del minut 0, difícil.

Des d'aquí felicitem i donem l'enhorabona a tots els jugadors i els encoratgem, al mateix temps de cara la gran final del campionat que se celebrarà el proper dissabte a Betxí.