viernes, 7 de diciembre de 2012

Marc Martorell: "afronto la tasca de seleccionador amb il·lusió i ganes"

Marc Martorell
Anna Barceló

P: Acabes de ser nombrat seleccionador juvenil de Castelló, com et sents? 
R: Bé, molt bé, no és una notícia que m'arriba de sorpresa ja que és un tema que s'ha estat parlant amb la Federació de Castelló durant un temps però bé, sempre és agradable, em fa sentir molt content ja que em permet ensenyar tot el que jo sé als xavals de la província. 

P: Com afrontes aquesta nova tasca? 
R: L'afronto amb molta il·lusió, intentaré fer el que faig al club que fins al moment m'ha donat bons resultats i sobretot, intentaré no només que els seleccionats aprenguen coses de mi sinó jo aprendre'n d'ells també. Ho afronto amb il·lusió i moltes ganes. 

P: Canviant ara de tema, com a entrenador, com veus la convocatòria de Gabri per la selecció valenciana? 
R: Doncs ha sigut una sorpresa, és molt difícil entrar a aquest tipus de convocatòries, sobretot si eres un jugador de la part de Castelló però bé, jo sempre he confiat en el joc de Gabri.  Penso que és un jugador diferent, que pot aportar molt a un equip i  que si ho fa com acostuma a fer-ho, seria un bon jugador per a aquesta selecció. 

P: I com a germà, que en penses? 
R: Com a germà és un orgull, és una alegria enorme que algú de la teva família puga anar a aquest tipus d'esdeveniments. 

P: Parlant ara de l'equip que entrenes, el juvenil, com el veus de cara a aquesta temporada? 
R: Bé, el veig bé tot i que a pesar dels bons resultats crec que hi ha algunes coses a millorar com ara la defensa i alguns aspectes psicològics de cara els partits. Però bé, els jugadors estan jugan bé i crec que arribarem a lluitar per ascendir de categoria amb els equips de València. Un cop allí, serà més dur però si seguim com fins ara crec que tenim possibilitats. 

P: Què vol dir el preparament psicològic de cara els partits?
R: Vol dir que quan estàs en una dinàmica guanyadora amb prou diferència es pot crear una actitud de relaxament per part dels jugadors. Llavors cal treballar i, treballem, per què això no es done. L'altre dia a Onda vam sortir relaxats pensant que el partit estava guanyat i un poc més i ens el guanyen ells. Això és el que dic que s'ha de treballar. 

P: I del teu equip, el sènior, què en penses?
R: Penso que és una època difícil, una època de transcició en que ens hem d'adaptar al que hi ha. Cal anar jugant i acumulant minuts ja que som jugadors molt joves. Penso que poc a poc agafarem experiència i millorarem com a equip. 

Gràcies Marc, sort! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario