Juvenil i sènior aconsegueixen mostrar la seva millor cara al pavelló de La Garrofera

JUVENIL
Almassora CH 20 - CBM Vinaròs 31

juvenil al final del partit
Vinaròs: Xavi Fernández, Josep Delhom (2), Toni Fariñas (2), Gabri Martorell (8), Martín Redó (3), Sebas Fibla (8), Xavi Beltrán (1), Joan Collado (3), Taty Adell, Martín Guimerà, Pau Guimerà (4)

Un cop més l'equip juvenil mostra la seva superioritat a la Lliga i, amb aquests 2, ja són 8 els punts de diferència amb el segon classificat. El partit va seguir el guió de la majoria d'encontres: un inici fort del Vinaròs que els va permetre ràpidament marcar la difèrencia en l'electrònic i arribar al descans amb un ampli 10-19.

La segona part no ser cap sorpresa, els vinarossencs, amb el seu estil de joc predeterminat, van mantindre les distàncies durant tot el temps de joc, permetent així la rotació dels jugadors. Una altra vegada i, com ve sent freqüent en els últims partits, volem destacar la figura del jove porter Xavi Fernández, qui es va mostrar infranquejable durant la major part del partit, sense oblidar-nos de l'extrem Sebas Fibla, qui amb 8 gols va ser el màxim anotador de l'encontre.

L'anècdota del partit va recaure en l'actuació de Pau Guimerà com a porter en els últims minuts a causa d'una lesió de Xavi Fernández.

SÈNIOR
Almassora CH 27- CBM Vinaròs 32

sènior
Vinaròs: Sebastián Viciano, Eddy Córdoba (8), Miguel Ángel Grau (2), Marc Martorell (6), Alex Guimerà (9), Ruben Abella (2), Aitor Aragonés (2), Gabri Martorell, Sebas Fibla (1), Martín Redó (2), Kevin Bismarch

Cada partit sembla que els nostres jugadors s'entenen millor entre ells i també la categoria. El sènior es presentava a la pista d'Almassora conscient de l'importància del partit després d'haver perdut davant l'Alqueries la setmana passada. Tant va ser així que els nostres no van desaprofitar l'oportunitat d'endur-se els dos punts cap a casa.

El partit, que va ser lluitat fins a l'últim moment, va començar de manera igualada ja que una mixta sobre Eddy Còrdoba, disminuïa el potencial ofensiu dels vinarossencs. No obstant, durant la primera part van aconseguir una petita diferència de dos gols en el marcador que finalment, va ser neutralitzada per l'equip local per arribar al descans amb un empat a 12.

A la segona meitat, un Vinaròs enfortit va ser capaç d'augmentar les diferències en el marcador. Una gran actuació dels llençadors Alex Guimerà i Marc Martorell, juntament amb una bona tasca defensiva de tot el conjunt, va ser el que va fer possible la tant buscada victòria de Vinaròs en front un rival tant directe.