martes, 18 de diciembre de 2012

Continua la bona ratxa del Vinaròs

El juvenil continua invicte a la lliga i el sènior li agafa la mida a la categoria al final de la primera volta

JUVENIL
CBM Vinaròs 31 - UE Betxí 22

L'equip juvenil segueix mostrant-se intractable a la lliga. Amb aquesta última victòria continua líder de la categoria i, tot i que aquest partit no va ser un dels més còmodes per l'equip local, va aconseguir mantindre's invicte.

A la primera part, l'equip visitant va sortir amb una defensa mixta sobre el lateral del Vinaròs Gabri Martorell que va impedir el joc ràpid i vistós al que els vinarossencs ens tenen acostumats. Juntament amb la passivitat defensiva mostrada pels nostres, l'opció de distanciar-se en el marcador es veia cada cop més dificil. De fet, es va arribar al descans amb un resultat força ajustat.

La segona part va seguir el mateix camí de la primera: el Vinaròs no trobava el seu ritme i el Betxí plantava cara a un alt nivell. No obstant, el cansament de l'equip rival i la qualitat i persistència dels nostres jugadors van fer que la distància entre els dos equips augmentés alhora que el partit avançava, acabant amb un resultat de 31 a 22.

D'aquest partit destaquem l'activitat de Martín Redó, que es va mostrar fort, amb ganes i a un gran nivell durant tot l'encontre.

SÈNIOR
CMB Vinaròs 25 - H Benicarló 22

El Vinaròs aconsegueix tancar la primera volta de la lliga amb una important victòria en el que va ser un partit lluitat de poder a poder en front el màxim rival comarcal, el CH Benicarló.

Al començament del partit el Vinaròs va sorprendre el Benicarló amb un defensa 4-2, sistema poc habitual en el conjunt local, però necessari per aturar el potencial ofensiu del rival. Inicialment semblava que la defensa responia tal i com Tremendo, entrenador sènior, havia calculat. No obstant, el cansament que comporta un defensa així va fer que al final de la primera meitat els jugadors locals es vinguessen cap a baix facilitant les coses a l'equip visitant, que va aconseguir una renta de 2 gols per arribar al descans 11-13.

El Vinaròs, no obstant, va sortir a la segona part endollat i amb un canvi defensiu. En aquest cas, els vinarossencs van apostar per una defensa 5-1. Aquesta variació defensiva juntament amb la gran actuació del jove porter Kevin Bismarch, que va mantenir durant tot el partit un alt nivell, van aconseguir donar-li la volta al marcador per arribar als últims minuts bastant igualats en quant al resultat. No obstant, en els últims minuts del partit va ser quan va apàreixer la figura del porter Carlos Escura, qui després de dos mesos lesionat va tornar a la pista de joc per ajudar, amb una grandíssima actuació, el seu equip a aconseguir la tercera victòria de la temporada amb un resultat de 25-22.