lunes, 24 de diciembre de 2012

El CBM Vinaròs s'en va de vacances amb dos bons partits

El Vinaròs es disposa a gaudir de les vacances de Nadal després de jugar dos grans partits, tant en juvenil com en sènior, contra Benicarló i Benicàssim respectivament.

JUVENIL
H. Benicarló 19 - CBM Vinaròs 32

El juvenil jugava a la pista del Benicarló un partit que a priori es preveia fàcil però que una bona primera part del conjunt local va fer que el Vinaròs es tingués que esforçar al màxim per poder ficar-se al partit i aconseguir anar-se'n en el marcador.

Aquesta aventatge del Vinaròs va augmentar a la segona meitat, gràcies a una sortida amb força del vestidor i a la gran aportació dels llançaments de llarga distància de Gabri Martorell, autor de 12 gols. Amb el partit controlat, el Vinaròs van arribar al final del partit amb un marcador de 19-32.

SÈNIOR
CBM Vinaròs 25 - CB Benicassim 30

El Vinaròs va jugar un gran partit però la poca intensitat en atac dels 10 primers minuts va fer que l'equip es situés per darrere en el marcador, cosa que finalment, va pesar als joves jugadors locals.

L'equip va continuar mostrant la seva milloria i adaptació a aquesta lliga, encara que cada cop que el Vinaròs s'apropava en el marcador, l'experiència i el saber jugar de l'equip visitant feia impossible aquesta tasca.

Volem aprofitar per donar l'enhorabona als components de l'equip juvenil que estan fent una temporada magnífica i als components del sènior perquè cada vegada estan millor i de ben segur que acabaran la lliga amb resultats satisfactòris.

També ens agradaria felicitar el nostre company Jahir Nahuel Cada Martins, que va contraure matrimoni el passat dissabte. Enhorabona Nahuel.