domingo, 13 de enero de 2013

Important victòria del sènior a Vila-Real

Els vinarossencs es van imposar ahir al Vila-Real en un partit en què van donar una lliçó d'handbol i grandesa

Equip sènior celebrant la victòria aconseguida

Entre lesions i absències justificades, el Vinaròs acudia al partit amb només 3 sèniors: Alex Guimerà, Carlos Escura i Rubén Abella, tots ells menors de 20 anys, havent de completar l'equip amb 4 juvenils: Gabri Martorell, Sebas Fibla, Martín Redó i Pau Guimerà, que acabaven de disputar el partit anterior.

Els vinarossencs s'enfrentaven al Vila-Real, un equip veterà i amb jugadors de gran envergadura. El vinaròs, amb un gran Carlos a la porteria i una gran actuació d'Alex (12 gols) va ser capaç de superar un partit que es preveia amb dificultats.

Cal destacar també, l'actuació de Gabri, la de Martín i la tasca de Rubén, que va ser capaç de superar defenses amb molta potència física. També cal mencionar les penetracions en atac de Sebas Fibla i l'esforç i el gran rendiment de Pau Guimerà, qui va acabar el partit amb rampes.

La tendència del partit va sorprendre els seguidors vinarossencs, fent que cada gol, cada passada i cada jugada fos celebrada eufòricament. El partit va estar en tot moment controlat pels nostres joves jugadors, que van aconseguir arribar al descans amb un resultat favorable de 10-14.

La segona part no va ser cap sorpresa, el Vinaròs continuava amb un joc imparable i augmentant les distàncies en el marcador. El partit va acabar en un llarg aplaudiment per part del públic als jugadors del CBM Vinaròs, que van mantejar el seu emocionat entrenador, Juan Carlos Rivera "Tremendo", qui no va poder reprimir les llàgrimes d'agraïment, A més, cal destacar la felicitació que els vinarossencs van rebre per part de l'equip rival i de la col·legiada, que va reconèixer la gran tasca dels nostres joves.

Des d'aquí donem l'enhorabona a tot l'equip.