lunes, 28 de enero de 2013

El Vinaròs es contagia del caràcter Hispano

Dos grans victòries del juvenil i el sènior acompanyades pel gran triomf d'Espanya a la final del mundial, fan d'aquest cap de setmana una jornada redona.

JUVENIL
Alex Sanz, debuta amb el juvenil
CbmVinaròs 40 - H. Betxí 22

El Vinaròs continua mantenint l'espectacular ratxa de victòries en un partit que va tindre dues parts molt diferenciades.

A la primera meitat, l'equip local no va ser l'equip que estem acostumats a veure cada dissabte al pavelló de Vinaròs. Les constants pèrdues de pilota i la passivitat defensiva feia que el marcador es mantenís igualat durant gairebé tota la primera part. Tot i aixó, el Vinaròs va arribar al descans amb un resultat favorable de 14-12, culminant la primera meitat amb una molt bona acció combinativa realitzada després d'un temps mort.

En canvi, l'entrenador Marc Martorell sembla que va posar les coses al seu lloc durant el descans i, a la segona part, com si es tractés d'una màquina reiniciada, els jugadors vinarossencs van començar a mostrar el seu potencial ofensiu i van desmembrar a un Betxí que poc podia fer davant dels joves jugadors de Vinaròs. Tot això va permetre arribar a la conclusió del partit amb un resultat de 40 - 22.

Volem destacar l'aparició al partit del cadet Alex Sanz, qui va debutar amb un gol. Enhorabona.

SÈNIOR

CBMVinaròs 30 - H. Betxí 27
Carlos Escura, Kevin Bismarch, Gabri Martorell (3), Alex Guimera(8), Martin Redó(2), Eddy Cordoba(5), Ruben Abella(3) y Marc Martorell(9).

Després del gran partit del juvenil, arribava el torn del sènior, qui es presentava al partit amb una plantilla de 10 jugadors.

El partit va començar amb petites aventatges del conjunt visitant que ràpidament eren acurtades pel Vinaròs. Aquesta primera meitat va tindre un ritme de joc elevat en què els dos equips mostraven un nivell de joc semblant. No obstant, arribant al descans, el Betxí va aconseguir ficar-se dos gols per damunt en el marcador 16-18.

A la segona meitat, l'equip local va sortir endollat dels vestidors i ràpidament van aconseguir disminuir l'avantatge i inclós ficar-se per davant en l'electrònic. El Vinaròs, amb un gran joc però sobretot amb una gran defensa, va aconseguir ampliar diferències en el marcador. Diferències que es van mantenir fins al final del partit.

Des d'aquí volem felicitar tot l'equip però en especial a 4 jugadors: Sebas Fibla, Martin Redó, Gabri Martorell y Kevin Bismarch, tots ells juvenils i que cada cap de setmana es deixen l'ànima jugant quasi 120 minuts. Un exemple d'entrega, esforç i sacrifici.