domingo, 17 de febrero de 2013

El castelló acaba amb la bona ratxa del sènior

Castelló 32- 20 CBm Vinaròs

Contràriament als juvenils, el Carnestoltes no va jugar una bona passada a l'equip sènior, que a caure amb contundència davant del líder de la categoria.

Els primers 30 minuts van ser un constant d'imprecisions del conjunt vinarossenc tant en atac com en defensa. Tot i això, les ganes i l'esforç demostrades pels nostres jugadors feren que la diferència només fos de 4 gols al descans (14- 10).

No obstant, a la segona part, la gran defensa jugada per part del Castelló va anular per complet l'atac vinarossenc. Tot aixó, sumat al desgast post-carnestoltes que arrossegàven els nostres, va fer impossible qualsevol tipus de reacció per part del Vinaròs. Tant va ser així que els locals van fer-se amb el control absolut del partit i augmentar distàncies fins arribar a un resultat final de 32-20.